Jullie hebben vast allemaal weleens guacamole gegeten als dip bij een chippie.? Maar als pastasaus is het, vind ik, nog veel lekkerder! Natuurlijk, zoals jullie van mij gewend zijn, is het nog simpel ook!

pesto

Wat heb je nodig? (2 pers)

  • 2 (rijpe) avocado’s
  • Halve rode ui (sjalotjes kan ook)
  • Knoflook (naar smaak)
  • Rode peper (naar smaak)
  • Peper/zout
  • En je kan het met bijvoorbeeld zure room nog iets smeuïger maker, hoeft niet! (beter van niet 😉 )
  • Een fijn gesneden tomaat (zonder vel, zonder zaadjes). Er doorheen is ook lekker!
  • Pasta (volkoren, spelt, gewoon.. wat jij wil! )
  • Rucola/peterselie
  • 2 Kipfilets

How to?

  1. De avocado prak je met een vork tot een papje, hier voeg je de fijn gesneden rode ui aan toe, de knoflook, de rode peper, peper/zout en eventueel een beetje zure room.. Roer dit door en je saus is klaar!
  2. De pasta kook je zolang als op het pak staat. De kip heb ik gebakken in de grillpan!
  3. Als de pasta klaar is roer je gelijk het avocadomengsel erdoorheen zodat het opwarmt.
  4. Daarna is het alleen nog een kwestie van een mooi bordje maken!

Lekker met een beetje rucola en verse peterselie en eventueel nog wat verse Parmezaanse kaas.

Smullen maar!

 

About The Author

Ashley Willems

27.. Verslaafd aan instagram, gek op makkelijke, snelle en gezonde maaltijden.. En sinds kort zelfs verslaafd aan sporten!

Leave a Reply

Your email address will not be published.