De bikini’s gaan weer in de kast en we hebben weer iets minder dan een jaar voordat de ”ben ik wel beachproof” stress weer toe gaat slaan. Laten we al dat harde werk dat we in ons lichaam hebben gestoken verloren gaan of willen we het toch een beetje onderhouden? Ik probeer iedereen er altijd van te overtuigen dat je niet fit moet worden voor de zomer maar voor altijd. Klinkt zo cliché maar waarom net voor de zomer een crashdieet volgen om toch in je maatje 36 te passen? Voel je jezelf daar fijn bij? Het zou toch veel fijner zijn als je je levensstijl aanpast op een manier die voor iedereen te doen is en je het niet eens een dieet wilt noemen? Ik volg nu ongeveer 2 jaar een gezondere levensstijl en heb totaal niet het idee dat ik aan het diëten ben. Nee, ik weet gewoon wat ik eet en wat ik mag eten.

Vind je het zelf lastig om uit te rekenen wat je mag eten, hoeveel je moet eten, in welke verhouding en op welke tijdstippen? Typ in voedingsschema en je krijgt ontelbaar veel hits die je je droomlichaam kunnen geven! Allereerst wil ik benadrukken dat een goed voedingsschema zeer belangrijk kan zijn maar er is niks zo belangrijk in die transformatie dan jijzelf. De sleutel tot succes ben jij! De hulp die je daarbij krijgt is natuurlijk mooi meegenomen.

Fit Dutchies maakt zelf voedingsschema’s en is een tijdje geleden deels gaan samen werken met een andere partij. Doordat we veel aanvragen kregen hebben we er dan ook voor gekozen om twee soorten schema’s aan te bieden. Via Dutch Fitness Community ontvang je na aankoop binnen 1 minuut je voedingsschema in je mailbox. Is dit een schema dat voor iedereen hetzelfde is? Nee, ze kijken naar je geslacht, doel en gewicht en hebben vanuit alle eerder op maat gemaakte schema’s een systeem ontwikkeld die voor jou een voedingsschema maakt.

Dit schema bevat:

  • Voedingsschema voor 28 dagen dus elke dag een ander schema
  • Trainingsschema voor week met 5 trainingsdagen
  • Trainingsschema voor week met 4 trainingsdagen
  • Trainingsschema voor week met 3 trainingsdagen

Als je meer informatie wilt over dit schema kun je dit hier vinden.

Wil je een op maat gemaakt voedingsschema door Fit Dutchies zelf om jouw doelen te bereiken? Dit kan ook!
Als je hier interesse in hebt wil ik je verzoeken even een mailtje te sturen naar info@fitdutchies.nl of via onderstaand formulier dan voorzien we je graag van verdere informatie!

Wat is je naam?

Wat is je e-mailadres?

Waarmee kunnen we je helpen?

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.