Met couscous kun je mij altijd blij maken. Ik maak het dan ook geregeld ’s middags tussen het werken door. Deze keer maakte ik zoete couscous met garnalen en veel groenten. Dit recept is goed voor twee tot drie personen.

Couscous Christina Janssen

Wat heb je nodig?

  • 150 gram couscous
  • 200 gram garnalen
  • Halve aubergine
  • 6 stukjes gedroogde abrikoos
  • Kleine rode ui
  • Halve courgette
  • Koriander
  • Peterselie
  • Sweet chili saus
  • Zout en peper
  • Ras el hanout
  • Kokosolie (check deze eens)

Hoe maak je het?
1. Maak de couscous klaar volgens de bereidingswijze.
2. Snij de aubergine, rode ui en courgette in kleine blokjes en doe deze in een grote pan met kokosolie. Voeg een theelepel ras el hanout toe.
3. Voeg nu ook de garnalen toe in de pan en bak ze kort tot dat ze roze zijn. Voeg ondertussen flink wat peper en zout toe met een beetje sweet chili.
4. Doe alle couscous nu ook in de pan en zet het vuur uit. Meng goed door.
5. Snij wat koriander en peterselie fijn en doe deze over het gerecht.

Meer van mijn recepten kun je vinden op www.christinajanssen.com

 


Female Clothing NL 040416 - 240816 336x280

About The Author

Christina Janssen

Leave a Reply

Your email address will not be published.