Friday’s are for pizza’s! Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen: Bloemkool Pizza’s! Pizzabodems gemaakt van bloemkool, ja, het klinkt een beetje vreemd, maar ik was blij verrast! Ik maakte met deze pizzabodems een vegetarische, maar oh zo lekkere bloemkool pizza met geitenkaas, gekarameliseerde ui en spinazie. Must try!

Dit heb je nodig:

  • 2 Magioni Crosta bloemkool pizzabodems
  • 50 gram geraspte mozzarella
  • 50 gram geitenkaas
  • 2 handjes babyspinazie
  • 1 ui
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 theelepel basilicum

Zo maak je het:
Maak de gekarameliseerde ui als volgt: snij de ui in halve ringen, verhit een eetlepel olijfolie in een hapjespan en bak de uienringen op laag vuur tot ze mooi bruin van kleur zijn. Blijf goed roeren en zorg dat de ui niet aanbrand. Verwarm de oven voor op 200 graden. Beleg de bodem met mozzarella en daarop de geitenkaas, gekarameliseerde ui, babyspinazie en basilicum. Bak de pizza’s 12 minuten in het midden van de oven. Enjoooy!

 

Meer info over Fit Dutchies Premium? Check het hier!

 

 

Een Bloemkool-Pizza met Geitenkaas bevat:
Calorieën: 547
Koolhydraten: 76,4 gram
Eiwitten: 25,5 gram
Vet: 14,7 gra

About The Author

Jennifer Krijnen

Hi! Ik ben Jennifer, 24 jaar, stewardess van beroep en fulltime foodie en levensgenieter!

Leave a Reply

Your email address will not be published.