Je bent op weg om fitter te worden en een aantal handige tools zijn dan nooit verkeerd, toch? Wij hebben een nieuw systeem ontwikkeld waarbij wij jou een aantal tools aanreiken die ik je graag wil laten zien. Ready?

Allereerst bieden we iedereen die gebruik wil maken van ons systeem een intake aan. Zo leren we elkaar wat beter kennen en kunnen we jou gerichter helpen natuurlijk!

1. Caloriebehoefte uitrekenen
Jij wilt afvallen, aankomen of lekker op je eigen gewicht blijven maar hebt geen idee waar te starten? Uitrekenen wat je per dag mag eten om op gewicht te blijven, af te vallen of aan te komen is dan erg handig. Met onze calculator ben jij er meteen achter en aan de hand van de doelen die jij jezelf in ons systeem hebt gesteld krijg je een advies met daarin je caloriebehoefte inclusief macro’s (koolhydraten, eiwitten en vetten).

2. Voedingsschema’s 
Je hebt nu je caloriebehoefte uitgerekend maar vind het zelf lastig om alles in te passen in je voedingsschema? No worries! Wij hebben een aantal schema’s gemaakt en op basis van jouw behoefte kun je een schema uitkiezen met dagschema’s inclusief een uitgebreide variatielijst!

3. Trainingsschema’s
Buiten voeding is sporten natuurlijk ook van groot belang wil jij jezelf verbeteren en fitter worden. Wij hebben verschillende schema’s gemaakt die jou daarbij gaan helpen. Van beginners tot (ver)gevorderden, maar ook voor specifieke doelen zoals krachtopbouw kunnen wij je helpen.

4. Video encyclopedie
Natuurlijk wil jij weten hoe je een oefening exact uitvoert, toch? Wij hebben een encyclopedie met video’s daarin zodat jij kunt zien hoe je de oefening juist uitvoert. Ter verduidelijking hebben ook nog speciale aandachtspunten en uitleg over de oefening op papier gezet als naslagwerk. Kan niet meer misgaan! Benieuwd naar een video met uitleg? Check hem hier!

Twijfel je toch over je oefening? Stuur ons dan een Whatsappje met je video zodat wij je feedback kunnen geven. Daarover later meer!

5. Next level artikelen
Om je ook meer te leren hebben we unieke artikelen gemaakt met informatie die jou echt verder gaat helpen. Vakinhoudelijke kennis waar jarenlange studie van onze schrijvers aan vooraf zijn gegaan om jou te kunnen helpen. Dit combineren we met heerlijke recepten waarbij je gewoon kunt invoeren hoeveel kcal het mag zijn, hoeveel vetten, etc, etc. Super handig als je niet weet wat je wilt koken maar wel op je voeding wilt letten.

Bekijk hier bijvoorbeeld ons artikel over alles wat jij moet weten om succesvol af te vallen eens! Of hier het recept van onze kokos-mango taart 🙂

6. Track je progressie
Natuurlijk ben jij benieuwd naar de progressie die je gaat boeken. We hebben een mooie tool ontwikkeld waarbij jij aan de hand van bepaalde statistieken je progressie kunt zien met onze grafieken. Omdat je ook foto’s wilt vergelijken kun jij ook elke week een foto uploaden zodat je steeds voor -en nafoto’s kunt bekijken inclusief de statistieken en de caloriebehoefte die je op dat moment had!

Dit zijn fictieve getallen en natuurlijk geen progressie van 8 dagen 🙂

 

7. Jouw Whatsapp coach 
Om echt alles te kunnen beantwoorden hebben we ook een coach die jou bijstaat vanaf de zijlijn. Wil je wat vragen over een product? Over je training? Of over iets anders waarbij wij jou kunnen helpen? Gebruik de online chat of stuur ons een Whatsappje zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen. Een coach in je broekzak dus!

De tools die wij je aanbieden op Fit Dutchies Premium zijn vrij uitgebreid en je zou misschien denken dat wij hier een mega bedrag voor zouden vragen. Hell no! Voor €11,99 kun jij het al een maand uitproberen zonder dat je ergens aan vast zit. Wil je er meteen voor gaan en voor een jaar betalen? Dan betaal je maar €7,99 per maand en zijn wij een jaar lang de beste buddy die jij je kunt wensen.

Benieuwd naar meer informatie?
Check dan www.fitdutchiespremium.nl eens!

Vragen? Let me know!

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.